Workshopok

Ha gyosan szeretnél tanulni, vagy egy-egy stílust mélyebben elsajátítani, hétvégi Ceroc Workshopokat szervezünk kezdőtől a haladó szintig, valamint különböző egyéb témákban (stílus, döntések, stb.). Ezeken a háromórás foglalkozásokon sokkal gyorsabban tudsz haladni, mint a Táncesteken, hiszen itt kisebb létszám mellett egy-egy emberre jobban oda tudunk figyelni, és részletesebben is átvesszük a figurákat, így még pontosabban tudod majd táncolni őket. Ezeken a Workshopokon a légkör ugyanolyan oldott és barátságos, mint minden Ceroc rendezvényen, és itt sem baj, ha nem tudsz partnert hozni magaddal, mert itt is cseréljük a párokat.

A workshopokra a bérletek nem érvényesek, külön belépőt kell venni, a létszámkorlát miatt pedig előzetes jelentkezés is szükséges. A közeljövőben tartandó workshopokat mindig megtalálod az események között.

Jelenleg a következő Workshopokon tudsz részt venni nálunk:

Kezdő workshop

Erre akkor érdemes eljönnöd, ha még kevesebb, mint 10 Ceroc Táncesten vettél részt. Semmilyen előzetes tánctudás nem szükséges hozzá. Azok számára is ajánljuk, akik még csak most kezdenek el táncot tanulni, és szeretnének gyorsan releváns tudásra szert tenni, valamint azok számára is, akik már táncolnak nálunk, de szeretnék megtanulni a figurák technikailag még pontosabb kivitelezését.

A workshop alatt 7-8 figurát tanulhatsz meg, miközben a tanárok arra is figyelnek, hogy technikailag is megfelelően fejlődj. Segítséget kaphatsz a forgásokhoz, valamint ötleteket adunk, hogyan táncolj a freestyle (szabad tánc) alatt.

A workshopon való részvétel eredményeként 7-8 figurát leszel képes önállóan, változatosan táncolni. Ez egyenértékű három Ceroc Táncesten való részvétellel.

Haladó workshopok

Amikor már magabiztosan tudod táncolni a kezdő figurákat, és legalább öt haladó órán voltál, érdemes eljönnöd a Haladó workshopokra is.

Ezeket a foglalkozásokat különböző témákban tartjuk: haladó ismétlő, "négykezes", styling, stb. Itt egy-egy speciális területtel foglalkozunk részletesebben. Egyszerre viszonylag sok figurát tanítunk meg neked, és segítünk megszabadulni a helytelen beidegződésektől is.

Dips & Drops workshop

Ezen a workshopon döntéseket és ejtéseket (Dips & Drops) tanulhatsz, melyekkel látványosabbá teheted a táncodat. Akkor érdemes eljönnöd, ha már legalább hat haladó órán voltál, mert itt már bonyolultabb, több technikai háttértudást igénylő figurákat tanítunk. Ha nem vagy biztos abban, hogy elég a tudásod egy ilyen workshopra, kérdezd meg a Táncesten a tanárod, ő segít neked eldönteni, hogy érdemes-e részt venned a workshopon.

Ceroc Blues workshop

A Ceroc Blues a Ceroc lassabb zenére táncolt változata. Jellemzője, hogy az itt tanított figurákban a partnerek közelebb állnak egymáshoz, mint a Cerocban általában. Ezekhez a figurákhoz kell egyfajta bizalom a partner felé, ezért ha nem szeretnéd, akkor nem kell párt cserélni. Ezt a workshopot akkor javasoljuk, ha már legalább 4-5 kezdő órán részt vettél.